Glamorösa varulvar i Bitten

Nakna stjärtar, fula cgi-varulvar och dagsåpa, där har vi tre beståndsdelar som sammanfattar den nya tv-serien Bitten rätt bra. Såpigt babblel om och med familjer hit och dit, ett ruggigt mordmysterie och en kvinnlig varulv som vill glömma sitt förflutna i huvudrollen. Alla ser oförskämt bra ut, killarna är riktiga hunkar och den kvinnliga skådespelarensemblen kunde lika gärna vara fotomodeller hela bunten, det landar därför i samma fack som Vampire Diaries eller Revenge. Det är med andra ord skräpigt men ändå rätt underhållande.

Upplägget med snygga övernaturliga fantasifoster har vi sett förut och det finns inget här som får mig att höja på ögonbrynen. Jag har sett det förut, allt för många gånger. Likt förbannat finns det risk för att jag fortsätter följa serien. Det är nåt visst med varulvar, trots att Bittens bestar ser ut som skit i sin cgi-animerade uppenbarelse.

Bitten visas just nu på HBO Nordic.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.