Pepptoppen september


Yuko av Jenny Milewski
Var: Styxx Fantasy
När: 11 september

yuko_thumbBaksidestext: När Malin får veta att Yuko som bodde i hennes rum tog livet av sig i badkaret blir hon skakad, men det är inget mot vad hon blir när det kommer svart hår ur badkarsavloppet och dörrarna i korridoren stängs, trots att bara Malin är hemma. Allt oftare slängs alla deras skor huller om buller i korridoren, teven byter kanaler av sig själv och när Camilla försvinner spårlöst börjar hela situationen kännas ohanterlig – men vad ska de göra? Ingen kommer tro dem om de säger att Yuko spökar.


Continuum Säsong 4
Var: Syfy och HBO Nordic
När: 11 september

Det har blivit dags att ta farväl av denna smått underskattade tidsresarpolisserie. Sista säsongen kommer bestå av sex avsnitt som ska avrunda det hela. Går det ens att knyta upp detta virrvarr av story-trådar på så kort tid? Jag lär ta reda på det i alla fall när serien återvänder.


Färjan av Mats Strandberg
Var: Norstedts
När: 14 september

farjanBaksidestext: I kväll ska 1 200 förväntansfulla passagerare åka på en kryssning mellan Sverige och Finland. Men det finns något ondskefullt ombord på den här resan. Mitt i natten är färjan plötsligt avskärmad från omvärlden. Det finns ingenstans att fly. Det finns inget sätt att kontakta land. Och du vet inte vem du kan lita på. Relationer sätts på prov. Vanliga människor tvingas bli hjältar. Men det som händer den här natten kan också locka fram det värsta i dem. Välkommen ombord på Baltic Charisma.


Heroes Reborn
Var: NBC
När: 24 september

Heroes Reborn är vad titeln antyder. En en uppföljare till Heroes. Tv-serien som är mest känd för att fullständigt störtdyka efter en formidabel första säsong. Trailern ger lite hopp. Kan detta rent utav bli en lyckad återkomst?


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.