Pepptoppen i augusti


Fantastic Four
Var: Bio
När: 7 augusti

Ny reboot av en superhjältefranchise. Jag tyckte Chronicle av samma regissör var superb så håller tummarna för att en film om Fantastiska Fyran faktiskt inte suger denna gång.


Armikrog
Var: PC
När: 18 augusti

The Neverhood ligger mig varmt om hjärtat och det här är så nära en uppföljare det överhuvudtaget går att komma. Leranimerat peka-och-klicka, förhoppningsvis med massa charm, precis som i orginalet.


Texas Whiffer av Björn Cederlind
Var: Styxx Fantasy
När: 21 augusti

texas_whiffer_thumbEn dag bestämmer sig författaren Texas Whiffer för att följa sin döde fosterpappas råd och bege sig genom en magisk portal till en annan, för honom okänd värld, för att leta reda på den bror han trodde var död sedan 25 år. Han lämnar efter sig ett ofullständigt manuskript till den tredje boken om vagabonden Caslan, packar en lätt ryggsäck och kastar sig ut i det okända.


Turbo Kid
Var: Bio och VOD
När: 28 augusti

I efterdyningarna av Kung Fury får vi snart mer 80-talspastisch och inte mig emot. Det här ser superkul ut.


Dit ingen annan går av Anders Torstensson
Var: Styxx Fantasy
När: 28 augusti

dir_ingen_annan_gar_thumbNathan har i Berlins ockulta kretsar funnit den motvillige men kunnige läromästaren Vincent, som ska hjälpa honom att utveckla sina magiska sidor. Bland annat tränar Nathan sig i en teknik att skapa falska sinnesintryck, en färdighet som är hett eftertraktad bland ockulta utövare. Plötsligt dyker det upp en bild i huvudet på honom: en liten man, bara hälften så stor som en normal vuxen, med stort skalligt huvud.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.