Avklarat-listan

Jag förmodar att de som besöker den här bloggen från och till har lagt märke till min lilla lista till höger kallad – Avklarat 2008. I vilket fall så börjar den fyllas på med ett gäng spel som jag lyckats att ta mig igenom och om man inte tycker några av indiespelen riktigt hör hemma där så – fuck off! Det är min lista, okej?  😉

Jag har faktiskt ett par delmål med den där listan. För det första så hoppas jag att den inspirerar mig att ta mig igenom spel som ligger oavklarade trots fantastiska kvaliteér och för det andra, visa mig duktig inför er läsare. En lista med bara ett par ynka spel avklarade skulle kännas lite futtigt och det hela skulle bli lite pinsamt, men det har i alla fall börjat bra.

Som synes har det blivit ett par äldre spel i form av Castlevania: Symphony of the Night och Streets of Rage 2. Spel som jag längtat efter att få klara men försakat av olika anledningar. Det känns faktiskt bra att trevliga spel får upplevas från start till mål istället för att överges någonstans mitt i. Dessutom är känslan av att klara ett spel väldigt behaglig. Man känner sig duktig. Jag gillar att känna mig duktig.

Det finns dessutom några ”äldre” spel jag har tänkt att klara under 2008, Castlevania: SOTN var ett av dem. Metroid Prime 3: Corruption, Half-Life 2 och Mass Effect är några till som jag tycker är värda att spela igenom. Men förmodligen blir det helt andra spel som jag kommer att fastna för och lyckas varva. Men de nyss nämnda har första prioritet på grund av att de verkligen är skitbra spel allihop.

Så det är lite av tanken bakom listan. Sen vore det en skön bonus om jag lyckas klå Gwellmyn och hans lista över sina avklarade spel. 😉

8 reaktioner på ”Avklarat-listan

  1. Jag har ett förslag. I din text widget som jag antar att du skrivit in allting i: lägg till en br eller p tagg innan ”avklarat 2008” så förhoppningsvis hoppar den listan ned en rad och hamnar inte i arslet på Spelar just nu listan.

    Blir lättare att läsa 🙂

    Och tur att du har så enkla spel att klara av :p Jag har ju nästan bara oändliga spel på min lista eller spel som jag spelar där jag måste levla, vilket är riktigt tråkigt.

  2. Typiskt karlar med era kukmätartavlingar!

    Skämt åsido, min lista skulle vara en ynlig lista, jag påbörjar för mycket och avslutar för lite.

  3. Gwellmyn: Det stämmer faktiskt. 😉

    manga: I IE ser det kanon ut men kollade precis i Firefox och där ser det ut som skit. Jag vet inte hur man ska göra för att få det att se bra ut i båda webbläsarna.

  4. Riktigt skumt ja, då jag använde firefox såg det helt ok ut då jag skrev in p taggar och använde br också…

    Ah, så som det är nu är det ju i alla fall läsbart och tydligt utmarkerat. Men fortsätt att testa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.