It´s on! :D

Saxat från Gwellmyns blogg:

”Ni som följt min blogg under ett tag vet att jag har börjat skriva om de spel som jag klarat av. Bland annat för att jag själv för en gång skull ska ha en chans att reflektera över vilka spel jag klarat och hur många under ett år, men också för att helt enkelt skryta litegrann. Fabror Atlas hakade på idén och gjorde sin egna lista på avklarade spel. Hans lista har växt ganska mycket och jag har faktiskt ifrågasatt vissa av spelen som fanns med på hans lista, då flera är freeware spel som går att spela via en vanlig webläsare. Detta har mest varit på skoj, men så igår valde han skriva ett blogginlägg om hans avklarade spel och han avslutade med:

Så det är lite av tanken bakom listan. Sen vore det en skön bonus om jag lyckas klå Gwellmyn och hans lista över sina avklarade spel. ;)

Detta fick mig helt klart att fråga om det var en utmaning. Så efter en liten diskussion med Atlas har vi kommit fram till att göra detta till en liten tävling mellan oss två. Vem kan klara flest spel under året. Så klart finns det vissa regler:

– Spelen ska vara köpspel på konsol eller dator
– Även spel från XBLA, VC och PSN går bra
– Spelen måste ha ett ”riktigt” slut, alltså inga sportspel eller dylikt
– Vi får ha spelat igenom spelen tidigare

Den som vinner får så klart den gigantiska äran, medan förloraren får göra något pinsamt. Vad är vi inte riktigt överens om ännu, men vi har småpratat om att knyta det an till Radio Speltorsk.

Såsom vi ligger till just nu leder jag med 4-3. Men det kommer säkert kunna vända snabbt. Må bästa man vinna käre Farbror Atlas. Må bästa man vinna.”

Så där har ni det. Mitt första mål blir att köra igenom Half-Life 2 – ett spel som är för fantastiskt för att fortfarande ligga oavklarat. Jag tjuvstartade redan igår, jag hoppas att jag lyckas ta mig igenom hela äventyret någon gång under veckan. När jag inte har tillräckligt med tid för att sitta framför tv´n så är det Loco Roco som gäller och det andra spelet jag satsar på att klara. Önska mig lycka till!

Om ni dessutom har någon idé om ett skoj straff till förloraren så är ni välkomna att dela med er. Som Gwellmyn redan nämnt så är vi inne på att använda Radio Speltorsk som straff-förmedling. Det kan bli lite smått pinsamt. 😉

4 reaktioner på ”It´s on! :D

  1. Vicachu: Nja, det vet jag inte i och för sig men det känns ju lite snott nu när jag gluttade i din blogg. Det var Gwellmyn som utmanade mig och jag tror inte han har läst din blogg faktiskt. Men om det gör dig glad så kan vi säga att vi blev lite inspirerade trots allt. 🙂

    Räkna inte med samma hårda straff som erat dock. Det är ju helt jävla hillarious. 😀

  2. Kände inte till er duell innan jag utmanade Atlas. Men jag måste ju säga att er känns betydligt hårdare, speciellt straffet. Ska intressant att följa er tävling.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.