Årets bästa tv 2014: Plats 10-6

10. Bojack Horseman
Oväntat mörk komedi om den patetiska sitcom-föredettingen som egentligen bara vill bli älskad. En serie som gjord för Netflix-tittande med gott om karaktärsutveckling och en röd tråd som slingrar sig fram genom avsnitten.

9. Silicon Valley
Släpig start men en fenomenal avslutning på den första säsongen av denna nördkomedi. De sista avsnitten varvade briljanta komiska scener med hjärtskärande sådana.

8. Outlander
Kul med en serie som fokuserar på en stark kvinna i huvudrollen. Handlar om en sjuksköterska som färdas tillbaka i tiden från 1940-talet till 1700-talets Skottland. Mycket romantik och spänning.

7. Transparent
Välspelat drama som blandar komik med tragedi om pappan som byter kön och dennes trasiga familj. Aningen tröttsamt med så stort fokus på sex och naken hud men med en fin sensmoral om att få vara den man vill vara.

6. Rick and Morty
Årets bästa nya animerade serie. Helt oförutsägbar om en vetenskapsman och hans barnbarn som slåss mot tentakelmonster, färdas tillbaka i tiden och besöker parallella världar. Det vimlar med andra ord av science fiction-referenser.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.