Bäst just nu

tumblr_mkqhve5el41s6c5ifo1_1280

Fargo
Martin Freeman och Billy Bob Thornton är båda lysande i denna ohajpade tv-serie. Var är hyllningarna? Fantastisk stämning, klockrent skådespeleri och essensen från filmen fångas perfekt. Bästa på tv just nu, utan tvekan. Finns på HBO Nordic.

Game of Thrones
Den fjärde säsongen är inne i en uppbyggnadsfas för tilfället. Det känns som det stora avslöjandet närmar sig, likaså den (förmodade) storslagna avslutningen. Det är alltid jobbigt när man närmar sig sluttampen på en GoT-säsong, det är ju så jävla bra. Snart börjar den årslånga väntan igen. Ångest redan nu.

Saga
Läste precis ut den tredje volymen av Fiona Staples och Brian K. Vaughans galna rymdopera. Med oerhört starka karaktärer och spännande handling är den alltid omöjlig att lägga ifrån sig så fort man plockar upp ett nytt seriealbum. Volym 3 är inget undantag.

Guardians of the Galaxy
Ny trailer ute. Det må se töntigt ut men damn, vad jag ser fram emot denna! Skjutglada tvättbjörnar, talande träd och intergalaktiskt sci-fi-kaos. Det bör bli vansinnigt underhållande.

Marvel Agent’s of S.H.I.E.L.D.
Det började lite segt, men efter ett gäng avsnitt tog den fart, och avslutningen av den första säsongen var minst sagt rafflande. Nu är jag oerhört spänd på att se hur de tar serien vidare i nästa säsong. Kan det hålla en lika hög klass rakt igenom hela vägen denna gång så snackar vi!

Jalapeno Poppers
Så galet goda! Stark het jalapeno-smak, sjukt frasiga bågar som smälter i munnen. Finns bland annat här och hos Hemmakväll.

1 reaktion på ”Bäst just nu

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.