Jag, bokblogg?

bokcollage
Mycket serieromaner, mindre ”vanliga” romaner sammanfattar inledningen av läsåret 2014. Jag fortsätter att plöja serier i (åtminstone för min del) rasande takt men har legat på latsidan vad gäller traditionella böcker.

Men nu ska kvällarna vigas åt mer text och mindre pratbubblor. Jag har bara ett fåtal sidor kvar av Love Kölles våldsamma sci-fi-berättelse ”Galtmannen” och har dessutom fått hem Christian Gripenviks debutroman ”Broder själ, syster flamma” (verkar oerhört intressant!) samt Eskapix Press första romansläpp – ”Köttmonstret i Celitz” (smaka på den titeln, mumma!).

Tack till Sigill Förlag, Bockfot Förlag och Eskapix Press för att ni valt att förgylla mina kvällar ett tag framöver!

Jag har som vanligt en härlig backlog att välja fritt ifrån utöver det. Först på tur är i nuläget Borde vara död av Pål Eggert och Amatka av Karin Tidbeck.

Men det slutar inte där. Här är ett gäng kommande böcker jag ser fram emot:
Maskinblod 2 (antologi) (mars)
Mitt svarta hjärtebibliotek (antologi) (mars)
Efter stormen (maj, skumt projekt från Mix, efterstormen.se, Caroline L. Jensen med flera)
Stockholms undergång – Anders Fager, Boel Bermann med flera (antologi) (juni)
En man av stil och smak – Anders Fager (augusti)
Himmelstrand – John Ajvide Lindqvist (hösten)
Vackra kyrkor jag besökt – Johannes Pinter (hösten)
Demologi för nybörjare – Caroline L. Jensen (hösten)

Det där borde täcka mitt läsår 2014 rätt bra, eller har jag glömt nåt?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.