Walter Whites resa tog slut

breaking-bad

Tomheten dagen efter.

Jag är lite efter, jag vet. Och först nu när Netflix lade uppe de sista åtta avsnitten kände jag mig redo att ta mig an den avslutande delen av Walter Whites resa. Och det höll ihop, hela vägen.

Jag är tveksam till om jag tidigare upplevt en tv-serie som legat på en så fruktansvärt hög nivå från start till mål. I princip helt utan dippar levererar Breaking Bad briljans rakt igenom, i fem hela säsonger. De sista avsnitten var, om visserligen aningen förutsägbara, fantastiskt välkomponerade. Rysningar från början till slut.

Men nu är det över. Jag vet inte om jag vill att det ska vara det. Samtidigt kunde det inte slutat mer värdigt. Jag är nöjd, men saknaden är stor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.