Ugglepojken gör entre

D-pad Studios låter hälsa att de just nu jobbar med ett spel med titeln Owlboy.  Spelet är gjort med Microsofts XNA-verktyg och kommer dyka upp till PC och förhoppningsvis Xbox Live Arcade i formen av ett Xbox Live Community-spel.

Är det ett plan?! Nej! En fågel?! Ja, faktiskt. Det är ugglepojken som flaxar omkring.
Är det ett plan?! Nej! En fågel?! Ja, faktiskt. Det är ugglepojken som flaxar omkring.

The game, tentively called Owlboy, is about Otus who is under training by his mentor Asio. With his wing cape, you can explore the flying islands and the people that inhabit them. Otus can’t talk, so he can only commuticate with his emotions. The game will feature freeroaming areas as well as several dungeons.The main focus in the game is on the ability to fly and using it to progress. You’ll be able to carry and use objects as you fly and most of the time, you’ll bring with you a gunner. The gunners are people that agree to help you and will all provide different forms of firepower. To get new gunners, you’ll have to use your expressions and talents to win them over. The better the gunner, the trickyer hesheit is to win over.

The game is still in it’s starting phase, but work on the first dungeon is just about to start with the first area nearly complete. We’ve uploaded some screenshots for you to view for now, but check back here regularly as we’ll keep you posted on any new developments as they occur.

 

Grafiken ser verkligen mysigt retro ut.
Grafiken ser verkligen mysigt retro ut.

Bilderna som släppts i samband med utannonseringen gör åtminstone mig lite upphetsad och upplägget med svävande öar och flygande ugglepojkar låter ju fantastiskt. Äventyrsspel i skönt pixlig 2D är definitivt inte något som växer på träd numera så det ska bli kul att se hur projektet framskrider.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.