Extraliv suger röv

Kollade på en gammal repris av TV400:s Extraliv igår och fan vad sopigt det har blivit. Okej, när Susanne Möller höll i trådarna var det knappast nåt mästerverk heller men efter programledarbytet till det här stolpskottet (har ingen aning om vad han heter) så har det verkligen nått nya höjder i värdelöshet. För det första verkar det inte som människan äger någon konsol förutom PC och verkar dessutom vara sjukt våldsfixerad. Allt som inte innehåller hinkvis med blod och överdrivet våld sågas för det mesta ner till fotknölarna och anses som barnsligt, löjligt och fjantigt typ. I intervjusammanhang är det knappast bättre. De IQ-befriade frågorna avlöser varandra och amatörnivån på det hela vet inga gränser.

Nä, de nätbaserade alternativen är bra mycket trevligare att avnjuta. Kan istället rekommendera Gameplayers alternativ som drog igång igen häromdan. Kolla på det istället där folk åtminstone vet vad de snackar om även om en tvproduktion-budget inte står bakom projektet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.