Mest efterlängtade nedladdningsbara lir #10

Nytt påfund = ny lista. Åtminstone när det gäller mitt fall. Jag gillar listor helt enkelt. Den här gången tänkte jag i en följetång lista de spel jag anser vara mest spännande till de olika nedladdningstjänsterna.

#10:

The Dishwasher: Dead Samurai
Plattform: XBLA
Utvecklare: Ska Studios

The Dishwasher: Dead Samuari på hypeskalan:

Spelet såg dagens ljus i samband med utannonseringen av Microsofts community och utvecklingsplattform – XNA, och blev snabbt favoriten bland övriga i de flesta fall märkbart sämre skapelser.

The Dishwasher är i grund och botten ett simpelt sidoscrollande beat ´em up med ett par småsaker som får det att sticka ut. Till att börja med ser det löjligt läckert ut. Storyn berättas med hjälp av små seriestrippar och det är också något som smittat av sig när det gäller de spelbara delarna. Grafiken ser ut att vara framställd av blyerts och tusch medan blodet likt filmer som Sin City är det enda som tydligt markeras med färg av kulören röd. Vansinnigt läckert blir det i alla fall.

Fiendegalleriet är varierat med bland annat hemliga agenter, demoner och galna robotar som gör allt för att dräpa spelets hjälte. De olika knappkombinationerna som finns att tillgå för att på råast möjliga sätt ta livet av sina fiender är imponerande. I den nya trailern här nedan kan man dessutom skymta en spelsekvens med en gitarr inkluderad. Hur detta kommer att passa in återstår att se. Nämnde jag att det innehåller co-op-läge? Mycket att gotta sig åt med andra ord.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=OP-sFK26OoU]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.