Uppdatering: Farbror Atlas vs Gwellmyn

De som bryr sig om Gwellmyns och min lilla spelduell kanske märkt att det gått lite trögt för min egen del. Jag har inte klarat ett spel sedan i maj och nu har Gwellmyn faktiskt gått ikapp. Ställningen är numera 13-13. En stor del till Gwellmyns kvittering beror förmodligen på att den härmapan införskaffat sig den första säsongen av Sam & Max och i ett raskt tempo avverkat episod efter episod.

Men det ska bli ändring på det.

För det första har jag idag lyckats nå fram till slutbossen i Ninja Gaiden Dragon Sword som jag nött ett tag. Förmodligen är den slaktad och begraven senare ikväll. Jag har också plockat fram ett par gamla godingar som jag tänkt att köra igenom igen. Först ut av dessa blir det ett av de mest underskattade spelen någonsin – Metroid Zero Mission. Visst, det är lite i kortaste laget men satan vad bra det är. Det här blir sjätte gången jag spelar igenom det.

Jag ser redan fram emot det.

3 reaktioner på ”Uppdatering: Farbror Atlas vs Gwellmyn

  1. Förstår inte riktigt varför ni räknar varje Sam & Max-episod som ett avklarat spel. Jag skulle snarare se hela säsong 1-paketet som ett spel, om något. 🙂

  2. Vicachu: Instämmer till viss del där. Vi hade en diskussion i samband med att jag spelade Half-Life 2 samt dess epsioder och båda höll med om att i det fallet definitivt skulle räknas som hela spel. För att inte krångla till det efter det så beslöt vi oss för att räkna alla liknande epsiodindelningar på samma sätt.

    Men jag håller med om att det är en viss skillnad i längd på vissa av dessa och man kan väl i ärlighetens namn ifrågasätta det en smula. Men som sagt. För att slippa ta en diskussion från fall till fall så löste vi det på smidigast möjliga sätt. Sen ser det ju bättre ut i ”Avklarat-listan” här bredvid. 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.