Drakhornet

drakhornet-podcast-logo-300Så har jag äntligen tagit mig an Oskar Källners debutroman, Drakhornet. Det är en härlig mix av klassisk fantasy, svensk folktro med tillhörande sagoväsen, och starka karaktärer.

Faktum är att jag avnjöt det hela som podcast. Boken är nämligen släppt i den formen, inläst av författaren själv. En mycket trevlig bekantskap då min poddkollega, som de flesta vet, har en mycket passande berättarröst. Den finns även att ladda ner som e-bok, också den helt gratis.

Jag tycker alltid det är klurigt att bedöma ett verk när det finns en personlig relation till upphovsmakaren. Det är inte helt lätt att låta trovärdig. Att Oskar Källners äventyrliga fantasybok är bra råder det ingen tvivel om men jag gör det istället lätt för mig.

chartdrakhornet

Vet du med dig att du gillar dessa komponenter, ungefärligt fördelade som i diagrammet ovan, kommer du med stor sannolikhet uppskatta Drakhornet.

Titel: Drakhornet
Författare: Oskar Källner
Genre: Fantasy
Utgiven av: Fafner Förlag
Utgivningsår: 2011
Inköpsställen: Adlibris, Bokus och förlaget

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.