Spelrelaterat I-landsproblem

Jag har hamnat i en liten obetydlig men ack så irriterande sits just nu. På nåt sätt har jag fullkomligt matat mig själv med högkvalitativa titlar: Metroid Prime: Hunters, Kingdom Hearts 2, Daxter är spel som går varma i stort sett i varje konsol jag äger för tillfället. Varför är detta något negativt då? Jo, problemet är att jag har en fruktansvärd beslutsångest över vilket av dem jag vill satsa heljärtat på. Daxter har jag visserligen klarat men är jävligt sugen på att bättra på min klarade procent i spelet, Kingdom Hearts är jag femton timmar in i spelet och har hur kul som helst men kan inte heller låta bli att snegla på Metroid som ligger med futtiga tre timmar spenderad speltid i bokhyllan. "Argh!" Vad ska jag välja?! Alla tre förtjänar min uppmärksammhet men frågan är vilket? Ska sätta mig med Tomb Raider: Legend och fundera på saken…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.