Pepptoppen november


Snösommar av Kristina Hård
Var: Styxx Fantasy
När: 6 november

Snosommar_thumbBaksidestext: I Kleptomania, första delen i Kristina Hårds trilogi Arvet efter Kaiser, fick vi följa luftskeppsmagnaten Linus Kaisers uppgång och fall. I andra delen, Snösommar, är Claudia förtrollad och fångad i berget. En dag om året vaknar hon upp och blir den mänskliga Claudia igen. Halvar väntar år efter år på denna dag för att övertyga henne om att fly. Finansminister Erik Skog försöker med alla medel ta reda på var trollens berg ligger. Att det finns guld kvar att hämta tvivlar han inte på. Återigen kommer Kaisers gamla luftskepp Kleptomania till användning. Och konfrontationerna fortsätter i jakten på trollens guld …

Uppdatering: Boksläppet är framflyttat till 11 mars 2016.


Fallout 4
Var: PS4, Xbox One och PC
När: 10 november

Jag älskar Fallout-serien. Samtidigt är det svårt att få tid över till ett så stort och ambitiöst actionrollspel. Jag har inte ens tagit mig igenom trean än liksom. Samtidigt lockar fyran mer än någonsin. Vem kan motstå frestelsen att vandra omkring i denna postapokalyptiska värld med kraften från dagens konsoler? Garanterat inte jag i alla fall när det väl står där blänkande i butikshyllan.


Jessica Jones
Var: Netflix
När: 20 november

Efter Daredevil kommer Netflix andra superhjälteserie. För egen del, och förmodligen för merparten av alla tv-tittares del, är Jessica Jones en relativt okänd karaktär från Marvels omfångsrika universum. Men trailern lovar gott och alltid kul med en kvinnlig hjälte i huvudrollen.


Skönheten av Christian Johansson
Var: Swedish Zombie
När: 27 november

skonhetenBaksidestext: Hur värjer man sig mot den som vill ont? Mot det som vill ont? Vissa hävdade att allting började då en flicka försvann spårlöst. Andra påstod att platsen alltid varit ond. Ön låg övergiven sedan krigstiden, och skulle så förbli, var det tänkt. Det var ingen lämplig plats att bosätta sig på. Men när en snipa flyter iland på en intilliggande ö och ett barnlöst par får sin högsta önskan uppfylld startar ett händelseförlopp som avslöjar ett ondskefullt mysterium. Skönheten är en fascinerande och skrämmande thriller om kärleken till våra barn och en oförklarlig ondska som går i arv.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.