Pepptoppen oktober


The Flash Säsong 2
Var: The CW
När: 6 oktober

Säsong två för den snabbspringande superhjälten är snart här och efter att Arrow bara blir sämre och sämre är det tvärtom med DC:s andra hjälte på ungdomskanalen The CW. Underhållande feelgood-tv som oftast är en fröjd att följa.


Biotika av KG Johansson
Var: Affront
När: 14 oktober

KGJ-BiotikaBaksidestext: Något blålila och svällande, en fuktglänsande slinga, som en bit av någon grotesk sjöorm, växte upp ur sanden bara några decimeter från henne. Hon handlade utan att tänka och använde spaden som yxa igen. I sista ögonblicket insåg hon vad hon höll på att göra och lyckades vräka slaget åt sidan. Spaden landade platt i sanden alldeles bredvid den dallrande tarmen. Hon trodde att hon hade klarat sig, för ett ögonblick trodde hon att hon hade klarat sig, men sedan såg hon vad som vällde ut och kände en pust som av ett utedass. Ett gammalt utedass som har använts av tio extremt bakfulla sommargäster en het midsommardagsmorgon. Biotikan skulle bli räddningen, men ledde i stället till undergången. Sofie färdas genom en värld där allt levande kan vara dödligt – men ändå brinner hennes kropp av längtan efter det farligaste som finns.

Recension på bloggen dyker upp inom kort!


Hemlock Grove
Var: Netflix
När: 23 oktober

Den avslutande säsongen streamas snart på Netflix. Sen är det slut. Det är en serie som inte vet riktigt vilket ben den ska stå på. Kvalitén pendlar konstant. Men jag tänker stanna kvar till slutet. I sina bästa stunder är den riktigt spännande och i sina värsta, är det till att ta fram skämskudden. Förhoppningsvis får vi en värdig avslutning.


Supergirl
Var: CBS
När: 26 oktober

Den läckta piloten skvallrar om två olika läger av tyckare – gänget som hatar eller älskar. Jag har bara sett trailers men jag är försiktigt förväntansfull. En kvinnlig superhjälte lockar, det finns alldeles för få av dem, både på den stora vita duken och den lilla, på tv.


Ash vs. Evil Dead
Var: Starz
När: 31 oktober

Efter Daredevil den tv-serie jag sett fram emot mest i år. Evil Dead-filmerna har så länge jag kan missas legat mig varmt om hjärtat och även om remaken gjorde bra ifrån sig för ett par år sedan så pirrar det extra mycket i kroppen inför Bruce Campbells återkomst som hjälten Ash om bara några veckor. Groovy!


Bubblare: Arrow Säsong 4 (tv), Fargo Säsong 2 (tv), Crimson Peak (film), The Legend of Zelda: Triforce Heroes (spel), Heroes Reborn (tv), Marvel’s Agents of SHIELD Säsong 3 (tv)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.