Tv-serierna som ratas

Powers får ingen mer kärlek av mig.
Powers får ingen mer kärlek av mig.

Är inne i en virrig tv-tittar-period just nu. Kastar mig mellan olika serier utan att kunna bestämma mig för vad jag ska lägga vikt vid. Sense8 är svår att få grepp om. Har sett tre avsnitt än så länge och är inte helt såld ännu. Hannibal är bra men har inte riktigt lyft för mig än, det kanske kommer, är fyra avsnitt in. Såg förväntansfullt piloten av 12 Monkeys, inte heller den fick mig att tappa andan. Den enda givna måste se-serien just nu är Penny Dreadful som jag följer slaviskt.

Jag har verkligen svårt att bli ordentligt involverad. Kanske är jag bara kinkig och lite kräsen just nu, för egentligen är rubbet jag tagit mig an lovande. Rör det sig möjligen om något post Game of Thrones-syndrom? Vad alla ändå har gemensamt är att jag åtminstone kommer ge dem ytterligare chanser framöver.

Däremot har jag lovat mig själv att överge ett gäng serier som jag tidigare följt. Skära bort lite dödkött för att göra plats i mitt hektiska tv-tittar-schema. Dessa tre, väck från min TVShow Time-lista med er!

Powers – Jag är ett fan av superhjälte-konceptet men gud vad olidligt usel den känns emellanåt. Efter avsnitt fem fick det vara nog. På tok för ojämn serie.
Halt and Catch Fire – Snygg och välspelad men så satans tråkig! Jag fortsätter istället att hålla mig till den muntrare varianten på samma tema, Silicon Valley.
Looking – Jag gillade första säsongen av det här numera nedlagda relationsdramat, men har det som händer några konsekvenser? Känns som den helt stagnerat i inledningen av säsong två. Hej då med dig!

Tv-kalendern:
Knights of Sidonia (3 juli, Netflix)
Dominion (12 juli, HBO)
Bojack Horseman (17 juli, Netflix)
Rick and Morty (26 juli, Adult Swim)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.