Klassisk göttig sci-fi

Nyaga
Jag har för avsikt att börja läsa lite äldre klassiska science fiction-verk i år och efter en del tips från Oskar Källner hamnade Peter Nilsons Nyaga-serie högt upp på önskelistan.

Så efter en del letande har jag nu båda böckerna i min ägo och ser verkligen fram emot att sätta tänderna i vad som sägs vara ett riktigt fläskigt rymdepos. Det får dock vänta lite då recensionshögen växer sig allt högre men någon gång i vår hoppas jag att Peter Nilson också träffar mig, ”som en murbräcka i mellangärdet”, likt känslan Oskar en gång fick.

Vill du också bli inspirerad? Läs Oskars hyllning till bokserien.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.