Efterlängtad tv 2015 – Del 5

legends-of-tomorrow_0
Legends of Tomorrow

Dags att fylla på listan för nya kommande tv-serier. I dagarna har ett gäng nya intressanta serier utannonserats som jag inte tidigare hade nys om.

Between (Netflix)
Den här utannonseringen tog mig på sängen. En ny mysterieserie på Netflix som ska visas redan den här månaden. Ett virus utplånar näst intill varenda invånare i en liten amerikansk småstad, endast de som inte fyllt 22 år överlever. Konceptet låter lite krystat men jag är nyfiken. En trailer finnes.

Legends of Tomorrow (CW)
Det här är alltså det beryktade spinoff-projektet från CW. Med karaktärer från The Flash och Arrow hoppas DC och CW göra en superhjälte-mashup i samma anda som Marvel har gjort med Avengers. Jag är inget fan av crossover-avsnitten från The Flash och Arrow, de brukar i regel bara vara pajiga crowd-pleasers, men det här ser ändå avslappnat och underhållande ut. Kan eventuellt glida över till 2016, inte klart med sändningsperiod än. Här är den nysläppta trailern.

Minority Report (Fox)
Den här serien kände jag förvisso till tidigare men nu har Fox släppt en trailer och genast hoppade den upp några pinnhål på pepp-stegen. Det ser faktiskt oväntat bra ut och verkar kunna bli en stabil spinoff på Tom Cruise-rullen med samma namn. Här hittar du trailern.

Alla ”Efterlängtad tv 2015″ samlas under denna tagg.

3 reaktioner på ”Efterlängtad tv 2015 – Del 5

  1. Oväntat bra? Såg vi samma trailer? Jag var riktigt pepp på Minority Report men den här trailern dödade all min lust att se serien. Between lät dock som en trevlig överraskning så den ser jag fram emot. Tack för tipset!

    1. Hey! Smaken är som baken. Själv tyckte jag den såg påkostad och välgjord ut. Gillar konceptet med ”pre-crime” och är förtjust i förlagan.

      Ja, Between känns lite lovande. Jag gillar CW:s The 100, den här påminner en del om den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.