Spelkänslor lever

Tobias_blogg_in_21.jpg

Super Play, Reset och numera Level-skaparen Tobias Bjarneby har helt plötsligt börjat uppdatera sin blog Spelkänslor frekvent igen. Inte helt överraskande är de senaste inläggen helt tillägnade premiärnumret av Level och vad det kommer innehålla när det anländer på butikshyllorna den 4:e Maj.

Redan avslöjat är att en Final Fantasy 7-artikel kommer utgöra en stor del av tidningens innehåll. Närmare bestämt hela 13 sidor! Om man anser att detta är en positiv eller negativ nyhet är väl högst personligt men åtminstone jag börjar bli rejält trött på alla hyllningar av detta spel. Vi har liksom fått höra hur jävla bra det är i nästan ett årtionde nu. Ja, vi får väl se. Jag kanske ändrar mig när jag väl har blaskan i min hand och det visar sig att det rör sig om ett knippe suveränt sammanfogad text. Vad vet jag?

En sak är dock säker. Level har många ögon på sig och det krävs stordåd för att göra merparten av läsarna nöjda. Debatterna som befolkat Loading och flera andra ställen på nätet under de senaste veckorna har både varit heta och livliga. Flera har dessutom valt att bojkotta Level pga sammanslagningen av Reset och Player1. Om Bjarneby & CO kan tysta alla tvivlare och leverera ett fantastiskt debutnummer eller inte ska i vilket fall bli väldigt intressant att se.

Snart vet vi.

Uppdatering: Idag finns det ytterligare anledning till att besöka bloggen. Tobias har nämligen varit hygglig nog att ge fler smakprov på hur tidningen kommer gestalta sig invändigt. Designen är förvånande nog ett steg i från den nästan överdrivet stilrena layouten som prydde Reset samtidigt är den också ett steg närmare Player1 som jag själv ansåg som en aning rörig (även om den ryckte upp sig i det senaste numret).

Här bjuds vi på variationsrika färgval och flertalet läckert sammanfogade rubriker. Visst, är det fortfarande stiligt och snyggt men jämförelsevis med exempelvis Edge så ser åtminstone Level ut att erbjuda en klart mer spretig framtoning. Dessa få bilder säger ju givetvis inte allt om hur tidningen blir när man slutligen ser den framför sig men än så länge gillar jag vad jag ser.

1 reaktion på ”Spelkänslor lever

  1. Ifall LEVEL misslyckas kan det vara stoppet för min speltidningskonsumtion. Trots allt finns det hundratals spelsajter på nätet att rådfråga innan du köper ett spel 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.