New Super Mario Bros – hemsidan uppdaterad

New Super Mario Bros-hemsidan får en ansiktslyftning och det som gör den värd att spana in är den trailer som numera återfinns på sidan. Förutom det erbjuder den inte alltför spännande saker att klicka på. Visserligen finns det ett par bakgrundsbilder för hemladdning men det är också allt den erbjuder i dagsläget.

Efter att ha sett filmen kan jag inte hjälpa det fötjusande flinet som pryder mitt nylle. Jag vill liksom inte ropa hej än men nu börjar mycket tyda på att detta kan bli precis så bra som jag hade hoppats. Efter de senaste årens pissljumna sidospår verkar den italienska rörmokaren äntligen hittat hem igen. I två dimensioner är där jag trivts bäst när jag rattat den knubbige filuren och han ser ut att ha anpassat sig till dessa gamla välbekanta miljöer utan några som helst problem i sin plattforms-comeback på DS.

Den 15:e Maj smäller det. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.