Äventyrsdags i rymden

Jag må vara sist på bollen på denna men måste ändå klottra ner ett par meningar om den. Bravest Warriors alltså! Det är inte ofta jag kan skryta med att jag har ”binge-tittat” på två hela säsonger i följd, men så blev fallet med Pendleton Wards nät-serie. Det är alltså den skäggiga skaparen av Adventure Time – flitigt förekommande här hemma, både för egen räkning men också den äldsta sonens – som krafsat ihop en charmig liten sak kallad Bravest Warriors.

Serien påminner mycket om nyss nämnda Adventure Time men Bravest Warriors utspelar sig i sci-fi-miljö och är aningen mer vuxen i sin framtoning. Avsnitten ligger någonstans mellan 5-7 minuter, vilket förklarar mitt sträckkollande, de två säsonger som är släppta kan avverkas på cirka två och en halv timme. Först kändes den rätt menlös men utan tvekan ändå underhållande. Hänger man i tycker jag den växer och snart vävs avsnitt ihop och bildar en rätt omfattande handling med fokus på bland annat tidsresande. Sen att serien har den mest snutteputtegulliga bikaraktären någonsin i Catbug kan man inte bortse ifrån. Bedårande liten sak det där.

Rubbet finns på Youtube!

Tack för tipset BreeElla!

1 reaktion på ”Äventyrsdags i rymden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.