Min nya drog…

… är Trials HD! Det extremt precisionskrävande fysikbaserade motorcykelspelet som släpptes på Xbox Live Arcade igår. Räds inte över den till synes saftiga prislappen på 1200 Microsoft poäng. Det är värt det. Medan jag knarkar vidare gör du bäst i att starta upp krysslådan och inhandla spelet bums.

Vad jag babblar om:
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Yxx0H3kQHGg]

5 reaktioner på ”Min nya drog…

 1. Ah, tack för det tipset. Ger mig gamla goda minnen. Kommer ihåg då man satt och lirade liknande spel (fast sämre på de flesta sätt – gratissidor…) under rasterna på högstadiet. Sedan lade man ju ut en hel del tid på det närmast mästerliga MX Superfly, tills man dumt nog sålde spelet. I och för sig var detta i riktig 3D, sett bakifrån, så det är ju lite annorlunda, men känslan för galna hopp och ramper tycks densamma i båda spelen. Ska ladda ner demot och testa.

 2. Ja, jag ser att du verkar gilla spelet. I min Twitter-feed ser jag nämligen rätt så ofta numera att det står ”Spelar Trials HD”

  Något man borde testa kanske.
  men det kommer så grymt mycket bra spel via Xbox Lve Arcade nu så man hinner inte spela allt känns det som.

 3. Nuyu: Finns många spel i samma skola men inget gör det så bra som Trials-serien vågar jag påstå. Köp! 🙂

  trydling: Man får säga CP-bra. På tal om bra. Du hade en del svårslagna rekord men har varit där och satt dig på plats på ett gäng banor nu iaf. 😉

  Peter: Japp, redan plöjt ner många timmar i spelet och mer ska det bli! 😀

  Som jag ser det är det här det bästa spelet än så länge i Summer of Arcade-serien. Splosion Man är visserligen också det riktigt bra likaså Marvel vs Capcom 2. Vi får se om det ändras när Shadow Complex anländer. Ser ruskigt intressant ut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.