Gillar du Castlevania?

Då kanske Koumajou Densetsu – Scarlet Symphony kan vara nåt för dig. Jag har själv inte hunnit testa men ser onekligen lovande ut om man är tokig i den här typen av spel, vilket är fallet för egen del. Notera att man behöver ha ett japanskt språkpaket installerat på datorn för att det ska kunna fungera. Demot som släppts innehåller tre banor och går att ladda hem här.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=2qr1xJgG9gg]

2 reaktioner på ”Gillar du Castlevania?

  1. Det där känns som ett plagiat, nästan rakt igenom. Samtidigt har spelet trots allt ett oerhört flyt tack vare flygandet som ser oerhört inbjudande ut. Dessvärre har jag inget japanska språkpaket på datorn, men det går förstås att fixa…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.