Så nära men ändå så långt borta

Jag hintade er om en som jag kallade det, ”tokexklusiv intervju”, i nya Radio Speltorsk. Om ni lyssnat på programmet så känner ni till att det var Erik Svedäng som var intervjuoffer. Det var för övrigt min första riktiga telefonintervju. Lite old school så där. Utöver det nämnde jag dessutom att jag blivit lovad ett exemplar av det superintressanta Blueberry Garden och mottog som utlovat ett ex av herr Svedäng nyligen.

Problemet är att spelet är på tok för tungt för min dator. Inte helt överraskande med tanke på vad Erik sa när han gästade Radio Speltorsk första gången i avsnitt 31. Men oj vad snyggt det är in action. Bilder gör inte det här spelet rättvisa. Av minuten jag sett innan min dator kraschar så är jag väldigt spänd på att få spela mer. Förhoppningsvis anländer min nya datalåda snart. Man kan få abstinens för mindre…

blueg2b
Snart i en dator nära mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.