Das burk har anlänt

Igår anlände min nya dator och jag sölade inte en sekund. Blueberry Garden avverkades (som jag inte får säga ett jota om), Penumbra Collection installerades och jag är fortfarande förvånad över hur löjligt tyst den är. Medan min gamla lät som en jordfräs så är det svagt surrande fläktljudet knappt märkbart numera.

Det är nåt visst med att lägga vantarna på ny hårdvara. Själv blir jag som en femåring. Jag har svårt att hålla tillbaka upphetsningen och ser nog förmodligen rätt läskig ut i blicken. De första intrycken, upptäckarglädjen och utforskandet är en stor del av upplevelsen med en ny dator. Sen att jag förhoppningsvis kan spela lite nyare spel och slippa de rätt sega laddningstiderna jag fått utstå tidigare är förstås en trevlig bonus. 😉

Vi kör en klassiker på det.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=pFlcqWQVVuU]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.