Gears of War 2 – intryck

gow2

Oj! Jag är väldigt överraskad. Gears 2 är oväntat jätteskitskoj. Nog för att jag gillade ettan men uppföljaren trumfar verkligen originalet på alla punkter och viktigast av allt, det är varierat som sjutton. Sen är jag också förvånad över att spelmekaniken två år senare fungerar lika bra som jag minns den. Det är möjligt att Epic smygit in ett par tweaks i kontrollen men det mesta verkar i princip vara oförändrat. Och grafiken. Satan vad läckert det ser ut emellanåt.   

Jag har spelat sju timmar och jag förmodar att jag är rätt nära slutet nu. Ska spela om det snart igen på en högre svårighetsgrad i co-op. Något som antagligen kommer lyfta upplevelsen ytterligare. Men jag kan åtminstone redan nu konstatera att recensenterna inte ljuger – GoW 2 är verkligen svinbra.

2 reaktioner på ”Gears of War 2 – intryck

  1. Jo, Gears of War 2 är på alla sätt ett bra spel. Taktik, tung rå action när den är som bäst.

    Synd att jag inte spelar den typen av spel bara :p annars hade jag nog varit riktigt intresserad av att spela det. Hindrar mig dock inte från att uppskatta hur pass bra det är.

  2. Precis, jag har ju sagt det hela tiden! …eller iaf efter att jag spelat det 😉 Innan dess tyckte jag ju bara att det var en överdrivet splattrig testosteronöverdos.

    Gears of War 2 är fantstiskt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.