Limbo

limbo.jpg

Limbo skapas av en enda person, dansken Arnt Jensen. Med tanke på att sidan för spelet dök upp väldigt nyligen är risken för att Limbo är klart inom en snar framid lika med minimal typ. Ändå kan jag inte hjälpa att jag blev lite smått förälskad i det jag såg när jag klickade mig in på spelet hemsida. Limbo påminner starkt om både Another World och Flashback. Två av mina verkliga favoritspel genom tiderna och anledningen till den upphetsning jag känner nu.

Med den stilrena silhuett-grafiken och de atmosfäriska fabriksmiljöerna kan detta bli ett projekt att räkna med. Potentialen känns enorm av det trailern visar upp på hemsidan. Förutom den lilla filmen så går det också att avnjuta några konceptskisser samt skärmdumpar från spelet på den minimalistiska sajten. Utan släppdatum, bestämd spelplattform eller någon direkt info alls om spelet så lär det dröja innan vi får veta mer om detta spännande projekt men åtminstone jag hoppas på stordåd när det väl blir dags.

Hemsidan:
http://www.limbogame.org/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.