Tentakeltips: Club Cosmos #2

Jag är i mångt och mycket en stofil. Jag lyssnar fortfarande med få undantag på samma musik som när jag var femton, gillar samma typ av filmer, böcker och spel. Jag är med andra ord en nostalgiker.

Härligt då att gänget bakom Brev från Cosmos verkar vara stöpta i samma form. E-tidskriften känns verkligen som ett gammalt vykort från förr. Ett obskyrt litet magasin som påminner om klassiska motsvarigheter som Science Fiction Nova, Jules Verne-magasinet med flera.

Nu när Brev från Cosmos utkommer med sitt andra nummer är det därför på sin plats att det uppmärksammas. Att det dessutom återfinns tentakler på omslaget är mer än skäl nog. Jag har själv inte hunnit läsa än men med tanke på att författarstallet är precis lika imponerande som senast kan jag med stor sannolikhet hävda att den är läsvärd. Temat den här gången är ”varelser”.

För mer information om Brev från Cosmos, läs gärna intervjun med Patrik Centerwall som publicerades här på bloggen för ett tag sedan.

Brev från Cosmos är helt gratis och kan laddas ner i epub- och pdf-format här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.