Nintendo – efterblivna puckon?

Jag börjar snart tröttna på Nintendos bakåtsträvande sätt när det gäller onlinespelande på Wii. Det senast påfundet får mig att undra om de börjar att tappa greppet. Det senaste påfundet? Jo, man har valt att inkludera textchat i Mario Kart Wii. Textchat i ett racingspel?! Hallå, vakna upp! Jag har gapat i headset i några år nu både över PC och Xbox Live så vad är problemet? Skärp er för fan! 🙁 

4 reaktioner på ”Nintendo – efterblivna puckon?

  1. Vad ska man säga? Det är Nintendos första konsol där de själva inkluderar chatmöjligheter, givetvis ska det göras på det mest basala sätt, genom textkommandon.

    De ligger efter i vad som är hippt, givetvis. Men de går sin egen väg och folk köper spelen som innehåller sådana här fel i massor, easy cash = no interest to change.

    Sorgligt men sant tyvärr.

  2. Well, det är ju så att det kommer endast vara möjligt att textchatta mellan racen och i menyn om jag förstått rätt. Men ja, det är ganska fånigt.

  3. Nu har det väl kommit ut att man inte kan skriva något själv utan bara välja mellan ett antal förbestämda meddelanden som t.ex. ”I’m Happy”?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.