Guldet som blev till sand

 guld.jpg

Sedan den första dagen jag köpte min Xbox 360 så har jag glatt satt in femtionio spänn varje månad på Microsofts konto för att kunna möta folk över Live. Jag har med andra ord ett guldabonnemang. Nåt som jag inte ens har reflekterat över förrän idag med anledning av en sak. Jag spelar ju nästintill ingenting över Live.

Under det senaste halvåret har jag spelat en match av Top Spin 2, NHL 08, Team Fortress 2 och ett par omgångar av Bomberman Live över nätet. När jag insåg detta var min första tanke att försöka ge mig själv mer valuta för pengarna och börja använda tjänsten oftare. Men är det verkligen rätt att försöka att övertala sig till att göra nåt man i själva verket inte diggar tillräckligt mycket för att använda sig av ändå? En frågeställning jag inte har nåt bra svar på.

Jag överlägger just nu med min hjärna om jag verkligen ska fortsätta att betala in den relativt lilla summa pengar abonnemanget kostar. För det är åtminstone i min bok egentligen inte så fasligt dyrt och det är väl lite så jag resonerar också. Om jag skulle bli sugen på att ta en match nån gång så är det bara att sätta igång och köra. Jag har ju faktiskt inte ens testat Halo 3 i multiplayer än.

Så samtidigt som jag skrivit det här blogginlägget så har jag kommit fram till ett beslut. Jag behåller mitt guldkonto ett tag till. Men om det visar sig att jag utnyttjar tjänsten i ännu mindre utsträckning en nu så är det ”adios” till guld och ”hej svejs” till silver.

3 reaktioner på ”Guldet som blev till sand

  1. Köp ett 12-månaders kort istället för att betala varje månad, det halverar nästan kostnaden. Som medlem på webhallen kostar 12-månaders guldkort bara 359 pix för mig, som hittat, I tell you!
    Jag spelade inte heller så mycket över live… före Halo 3 vill säga. :S

  2. Ja, själv spelar jag mest nån enstaka gång. Då kan man begga trialkoder på forum. Hade jag inte fått gold gratis är det nog inget jag hade betalat för.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.