Ett knippe filmer

X-Men-Days-Of-Future-Past-2014-Retina-Wallpaper

R.I.P.D.
Förväntade mig underhållning i stil med ett lite kackigare Men in black. Fick en enorm mängd mer ”kackighet” än jag bad om. Inte ens Jeff Bridges kan rädda den här skräpkavalkaden. Hafsig, ogenomtänkt manus och tråkig humor som främst består av trötta sexistiska skämt. Se inte!

X-Men: Days of Future Past
Hygglig fortsättning på X-Men-sagan i klass med förra filmen. Saknade dock finess vad gäller tidsresandet. Fantastiskt skönt att återse Ian McKellen och Patrick Stewart i sina roller. På det stora hela, bra mutantunderhållning utan omvälvande överraskningar.

Godzilla
Helt okej monsterrulle. Hade rätt låga förväntningar på denna, kändes som den åtminstone infriade dessa. Sevärd men inte fantastisk på nåt sätt. En del rätt feta scener men på tok för tråkiga karaktärer jag inte orkade bry mig om.

Edge of Tommorow
Den här gillade jag. Tom Cruise slåss mot utomjordingar i framtiden. Igen. Kruxet den här gången är att han har fastnat i en tidsloop, stackarn. Lite som Måndag hela veckan med aliens. Är förtjust i den här typen av konceptfilmer med tidsmanipulation och sci-fi-inslag. Den håller inte riktigt hela vägen men den första timmen är riktigt bra. Bör ses.

After Earth
M. Night Shyamalans senaste har fått utstå kalkonstämplar och massivt med negativ kritik. Tyckte inte den var så dålig faktiskt. Rätt hyfsad sci-fi-rulle och ändå ett par snäpp bättre än superfiaskot som var Avatar: The Last Airbender. Där kan vi snacka usel film. Den här gick i alla fall att se utan att skämmas ihjäl trots Smith-ungens ständigt pubertala uppträdande.

Superman: Unbound
Hittade denna animerade film på Netflix och tryckte igång den på vinst och förlust. Ingen höjdare och inget jag egentligen rekommenderar. Se hellre de två delarna med The Dark Knight Returns på tjänsten istället om du vill ha bra tecknad superhjälteunderhållning.

1 reaktion på ”Ett knippe filmer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.