Castlevania: Portrait of Ruin bekräftat

Portrait.jpg

Pust, då kan man slutligen andas ut. Ryktet visade sig stämma (blev lite orolig efter 4 Color Rebellion´s uttalande för ett par dagar sedan). En ny del i vampyrjägar-serien är på väg! Klicka här för att läsa Konamis pressrelease och den första infon om spelet.

Låter som ett steg i rätt riktning med lite nya inslag i serien. Trots att de senare bärbara liren är hur kul som helst så börjar det kännas som åtminstone något nytt behövde implanteras i nästkommande version. Serien har stått och trampat vatten ett bra tag nu. Att växla mellan två olika karaktärer låter åtminstone i mina öron som en välkommen nyhet och kan säkerligen få 2D-Castlevania att kännas fräscht igen.


Skärmdumpar 

*Uppdatering* Scans

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.