Farfarsparadoxen firar ett år!

Egentligen fyllde vi redan ett år för en dryg vecka sen men det slog mig först nu. Ett stort grattis till mig och min fina kollega Andreas Berg är därför på sin plats – Hurra! Det är inte den första podcasten jag är involverad i, trots det har det tagit ett tag att känna sig bekväm i formatet. Men jag har haft fantastiskt kul hela resan, jag hoppas min parhäst känner detsamma och att ni som lyssnar uppskattar våra försök till att göra en njutbar podcast. Att gå från renodlat spelprat till en mycket bredare diskussionsplattform har varit en spännande process och jag hoppas att vi kan leverera populärkulturellt babbel i era öron ett tag till. Ett fett tack till alla er som lyssnar, kommenterar och sprider podden vidare!

farfar

Ny lyssnare? Börja här:
#11 – Postapokalypsen
#7 – Varulvar och ödesdigra tidsreseval
#15 – Terminator, Skynet och snåriga tidslinjer
#20 – Säsongsavslutning med Boel Bermann om dystopier
#17 – Barndomens tecknade inspirationskällor del 1 och del 2
#24 – Science fiction-undret på åttiotalet
#9 – Game of Thrones-special

1 reaktion på ”Farfarsparadoxen firar ett år!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.