Indietipset – Icycle

Icycle

Känner du ibland ett behov av att ratta nakna män som cyklar omkring i iskalla vinterlandskap?

Då kanske Icycle är spelet för dig. Även om det inte är något substitut till Trials HD så är det ett skojigt tidsfördriv. Presentationen är stabil och trots att spel av större intresse ligger bredvid och pockar på uppmärksamheten så har jag haft svårt att slita mig från denna charmiga bagatell.

Samla såpbubblor, akta dig för sylvassa istappar och fallande klippblock medan du trampar dig fram på din lilla cykel. Thats it. Ibland räcker det så.

Spela Icycle här.

4 reaktioner på ”Indietipset – Icycle

  1. Det där var minsann underhållande, tänkte egentligen bara köra första banan eller så för att testa vad det var för någonting, men resulterade istället i att jag sitter med det fortfarande. Fastnade ett tag på bana 6 men nu är det bana 7 jag försöker nå slutet på. Bra tips! ^_^

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.