iPhonetipset – iBlast Moki

Mitt knark på iPhone just nu stavas iBlast Moki, ett pusselspel med fokus på fysik och tajming. Med en mysig framtoning både gällandes musik och utseende i kombination med en simpel men beroendeframkallande spelidé charmar iBlast Moki brallorna av mig.

Det börjar enkelt och det enda man behöver koncentrera sig på är att placera sina bomber med omsorg men efter att fler föremål introduceras och banorna blir mer komplexa skruvas svårighetsgraden upp. När spelet dessutom blandar in fysikpusslande med block som ska sprängas på exakt rätt punkter för att skapa en dominoeffekt blir det minst sagt spännande.

iBlast Moki kostar i skrivandes stund 15 spänn på App Store och bör vara en given nedladdning för alla med en iPhone eller iPod Touch.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=3LL9dB3eRy8]

2 reaktioner på ”iPhonetipset – iBlast Moki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.