Radio Speltorsks hemside-evolution

För er som inte varit inne och kikat på radiospeltorsk.se sen igår bör ta er en kik. Våran sida här nämligen fått ny design och nya funktioner. Linus Josephson är hjärnan bakom rubbet och vi är oerhört tacksamma för all hjälp vi fått.

Vi har hunnit med ett gäng layoutbyten sen starten och varför inte ta en närmare titt på hur det sett ut genom åren.

rs äldst
Den första versionen såg ut på detta vis. Enkel och rätt tråkig men funktionell.

gamla rs
Vårat andra försök blev ett långt mer avancerat sådant. Vi fick storhetsvansinne helt enkelt. Forum, omröstningar och alla möjliga funktioner stuvades in vilket resulterade i ett överdrivet spretigt yttre.

rs näst
Våran näst senaste sida bytte skepnad till det bloggigare hållet igen och var en återgång till sitt ursprung. Stilren och funktionell. Simon Gustafsson hjälpte oss med designen. Jag gillar den fortfarande även om den inte var speciellt överskådlig.

nya rs
Dagens radiospeltorsk.se är den överlägset fagraste versionen hittills. Den nya sajten är inte bara snygg utan är väldigt överskådlig och lättnavigerad.

UPPDATERING: För mer avslöjande historia om Radio Speltorsk, surfa till radiospeltorsk.se och läs Sebastians artikel: ”Den mörka sanningen”.

7 reaktioner på ”Radio Speltorsks hemside-evolution

  1. Jag diggar den nya stilen riktigt mycket alltså.
    Kommer du att lägga ner den här bloggen nu när du bloggar på radiospeltorsk eller kommer den här att vara kvar ändå?

  2. Jag kommer att blogga både här och på radiospeltorsk.se. Vissa inlägg kommer dock bara hamna på ett ställe beroende på hur det passar in. Som jag skriver på radiospeltorsk.se:

    ”Egentligen är det inte mer komplicerat än att vi har slagit ihop våra redan existerande bloggar till en här på radiospeltorsk.se. Tanken är att vi utöver det ska förse er med en del exklusivt material som ligger närmare Radio Speltorsk och lämpar sig bättre här men även publicera sådant vi vanligtvis lägger upp i våra egna bloggar.”

  3. Tycker det ser riktigt snyggt ut 🙂 Jag känner själv hur svårt det kan vara att få till den där perfekta designen och jag skulle gärna jobba lite mer på min. Men det får nog bli under mammaledigheten 🙂 Bra jobbat i vilket fall.

  4. Den nya designen på Radio Speltorsk är verkligen gudomligt läcker, måste jag säga. Precis såna färger jag älskar rent design/stil-mässigt när det kommer till sajter, två tummar upp!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.