Farbror Atlas spelar – Guru Logic Champ

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=uS5S_fLT_PQ]

Jag kunde inte hålla mig ifrån att spela in ytterligare en liten video. Även om jag knappt vet vad jag svamlar om långa delar av videon så känns inspelningen mer seriös än senast. Lite simpla effekter har lagts in och bilden är mer godtagbar. Däremot är nåt manus inte på tal om och ljudet låter ungefär lika pissigt som senast. Denna gång är det japanexklusiva Guru Logic Champ jag vill lägga in ett par goda ord för. Ett fantastiskt stycke spelkassett som de flesta åtminstone bör prova någon gång. Så sätt dig ner och njut av det första avsnittet av vad jag kallar ”Farbror Atlas spelar”.

Uppdatering: Hade helt glömt av att det finns en demoversion av spelet för er arma stackare som inte har en GBA/DS eller bara vill testa det först. Visserligen gör sig spelet absolut bäst i bärbar form men dessa tio (tyvärr alldeles för simpla) banor är ändå en bra introduktion till hur spelet ter sig i den riktiga versionen.

Tanka hem och njut

Uppdatering 2: Verkar vara nåt knas med Youtube-länken för tillfället. Lägger upp en ny länk här!

7 reaktioner på ”Farbror Atlas spelar – Guru Logic Champ

  1. Man tackar! Kvalitén på programledare och innehåll är väl knappast lysande men jag tycker det är en kul grej så det kommer antagligen att dyka upp flera framöver. Och ja, Metroidmusiken rockar röv! 😀

  2. vackert ^_^

    har själv börjat fundera på att göra det. Men först har jag några andra projekt sm måste göras.

    Har bytt blogaddress för den delen, du hittar den nya genom att klicka på namn/länk

  3. Hanpusu: Ska fixa länken.

    Klart du ska börja filma lite. Funderade ett tag på att göra om bloggen till en helt och hållet videodedikerad skapelse. Ångrade mig snabbt då jag insåg hur mycket arbete det skulle krävas samt att min utrustning suger (en webkamera + en gammal misshandlad mic jag hittade i garderoben).

  4. Fan vad najs Guru Logic Champ ser ut! Nästan så jag blir sugen på att köpa det… =D

    [”Oss! Tatta kae! Å-endan!”] (Nu vet du det. ^^)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.