Elitserien för 13 år sen…

100_2242

Mitt i packandet så fick jag återse en gammal vän och var givetvis tvungen att höra hur han mått sen vi sågs senast. Det visade sig snabbt att det gamla skrället fortfarande hade mer kvar att ge. Jag blev sittandes med gamlingen ett tag och strax därpå så ropade jag hem ett gäng godingar från Tradera att mata det återupplivade maskineriet med. Har man blivit lite retronostalgisk på äldre dar måntro?

6 reaktioner på ”Elitserien för 13 år sen…

  1. Så det håller än idag? Har funderat på att skaffa NHL 96 igen, men är lite rädd för att det mer ska förstöra minnena istället för att fräscha upp dem.

    I vilket fall som helst blev jag sugen på att dra igång det gammla hederliga QuackShot när jag såg enheten. Är ett ställe som jag aldrig kommit förbi, så man kanske är värd en liten walkthrough-titt då det var 17 år sedan jag gjorde det första försöket hehe.

  2. ”Så det håller än idag?”

    Jag tycker det. Nu äger jag iofs bara NHL 94, NHL 95 och Elitserien 95 men är rätt säker på att 96:an är allra vassast så go for it! 97:an till MD har jag aldrig spelat. Jag har redan beställt NHL 96 faktiskt.

    Quackshot minns jag som en riktigt bra actionplattformare. Kanske blir ett köp senare. Har funderingar på att börja samla på mig ett gäng titlar jag aldrig spelade eller vill spela om. Har tex beställt Soleil som jag tidigare skrivet om här i bloggen och Toe Jam & Earl som jag aldrig har testat tidigare. Mer är på ingång…

  3. Okej, då ska man kanske prova det igen då 🙂 97:an är i stort sätt samma spel, i varje fall tyckte jag det ner det släpptes. Men det känns som att det blir lite mer nostalgiskt med 95 eller 96.

    Köpte en Mega Drive igen för ett par år sedan, men det blev bara en provomgång för att se om den fungerade. QuackShot är det enda spel jag har som jag skulle vilja spela. Men man får kanske bege sig ut på Tradera 🙂

  4. Själv håller jag 94 & 97 som favoriter. Tycker de håller bra i dagens läge, en bra hockeysimulering med annan teknik (2D) än vad vi är vana vid (3D) idag bara .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.