I-landsproblemen hopar sig

Shit! Vad göra?

Fable II är kul. Riktigt skojigt. Spelat runt åtta timmar nu. Men så i dag damp Dead Space dessutom ner i brevlådan. Jag vill ju fortsätta att mysa runt i Fable II:s gosiga sagovärld men samtidigt är jag sanslöst nyfiken på Dead Space.

Hade det inte varit för att jag är bortrest över helgen hade jag förmodligen kunnat lugna mig med den döda rymden men nu vill jag åtminstone testa det innan jag drar. Fast vore det inte bättre att spela klart Fable innan jag lägger all fokus på Dead Space? Äh, va fan. Jag skiter i att sova i natt och spelar båda två.

4 reaktioner på ”I-landsproblemen hopar sig

  1. Haha, samma dilemma här. Spelade Fable 2 idag, tänkte hinna med att börja på Dead Space, men klockan börjar närma sig tolv så det får bli ett projekt till helgen.

  2. Själv sitter jag med Dead Space, Farcry 2 sen gick jag och köpte Fable 2 och Disaster: Day Of Crysis idag. Det värsta är att alla är bra. Editorn I Farcry 2 var så bra att jag knappt hunnit spela spelet än.

    Vad gör man när man vill spela allt på samma gång?
    Abstinensen sen speltorkan i somras har tagit sin rätt.

  3. I-landsproblem, ja. Den här perioden präglas av dem!

    Fable 2 förra veckan. Fallout 3 denna. Little Big Planet nästa. Wrath of the Lich King veckan efter. I slutet av månaden kommer Left 4 Dead.

    Hur ska man hinna? 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.