Sitta fast

Jag hatar när man fastnar i spel. Dvs att man inte har en aning om vad man ska göra för att ta sig vidare. Likaså älskar jag att lösa det problem som fått mig att fastna. Den känslan är oslagbar. Om man gör det ärligt vill säga.

Nu är det så att jag hamnat i just den förstnämnda situationen. Där har jag befunnit mig i drygt två timmar nu vilket är sådär roligt. Därför bestämde jag mig för ovanlighetens skull att fuska lite. Efter att klickat mig in på Gamefaqs och sökt fram Okami´s ”walkthrough” och läst igenom vad som stått greppar jag handkontrollen igen med en något mer smutsig känsla pga av mitt oetiska agerande för att ta mig vidare i spelet. Men tji fick jag. Lösningen visade sig inte vara så enkel som jag först trott. Jag läser återigen igenom texten men förstår fortfarande inte vad som bör göras.

Förutom att inte bara lyckats komma vidare har jag även försökt att fuska mig fram. Kan det bli värre? Det har dessutom gått ytterligare en timme efter de första två och jag har ännu inte lyckats ta mig framåt i spelet förutom ett par sidospår som jag löst på vägen. Från att näst intill varit förälskad i Okami har jag övergått i någon form av hat-tillstånd. Nu sitter jag vid datorn en tredje gång för att ta reda på lösningen till mitt problem.

Så jävla patetiskt egentligen. Jag lyckas inte ens fuska mig vidare.

🙁

1 reaktion på ”Sitta fast

  1. Vet hur du känner. Precis den känslan fick mig att lägga ifrån mig Golden Sun till GBA för några år sedan. Har plockat upp spelet ett antal gånger sedan dess i tron om att jag ska lösa problemet, men icke…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.