Läshörnan

Det här magin sker.
Det är här magin sker.

Det här blir lite av ett hemma hos-reportage, men jag känner mig manad att bjuda hem er till mig en stund. Som några av er säkert minns gnällde jag en del över hur husrenoveringen stal all min lästid både en och två gånger för ett tag sedan. Men det där förde också med sig någonting gott till slut.

I samband med att vi byggde ett nytt tv-rum förvandlade vi nämligen den gamla tv-ytan till en fullfjädrad läshörna. Plötsligt läser jag mer än på väldigt länge och allt är den nya myshörnans förtjänst!

Självklart återfinns en välfylld bokhylla framför läsfåtöljerna.
Självklart återfinns en välfylld bokhylla framför läsfåtöljerna.

Det här gör mig såklart nyfiken. Har du en läshörna hemma, och i så fall, hur ser den ut?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.