Ännu ett avsked

Ännu en gång har jag beslutat mig för att lämna en skribentpost. Det börjar hända titt som tätt nu tycker jag. Denna gång var det spelsidan Retry.se jag sa farväl till. Varför? Tja, ingen aning faktiskt. Jag kände att mitt textskrivande inte nådde upp till mina högt ställda förväntningar och beslutade mig för att ta en paus från allt vad spelsajter heter helt enkelt. Motivation och angagemang är lika med noll liksom.

Det är nästan löjligt att jag inte kan stanna på ett ställe längre än med en fjuttig text (eller i bästa fall möjligtvis två) som slutresultat. I det här fallet blev det en recension på Phoenix Wright och några nyheter det enda jag åstadkom under min tid som frilansare på sidan. Synd att det inte riktigt vill sig tycker jag ändå. Jag gillar att skriva spelrelaterade texter men i bland finns inte glöden där tyvärr. Detta visas tydligt i mitt skrivande. I bland är jag riktigt nöjd med vad som skrivits medan jag alldeles för ofta bara tycker att allt blir en klichéartad sörja.

Skitsamma, nu behöver jag åtminstone inte oroa mig för någon prestationsångest eller liknande då jag lämnat Retry. Om du är nyfiken på att läsa det enda bidraget jag gjorde till sidan så finns det att läsa här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.