Så gick det med det…

Jag tjatar var och varannat blogginlägg om att jag handlar så mycket spel att jag aldrig hinner spela klart dem. Jag lovade dessutom dyrt och heligt att jag därför inte skulle handla nåt förrän i februari. Jag bröt mitt löfte redan häromdan när jag införskaffade Aquaria och gör det nu igen när jag precis beställde Viva Pinata till Xbox 360.

Men jag får för det första skylla på Webhallens fina julkalandererbjudande (189 spänn för det här är ju snorbilligt ffs) och i andra hand på xboxflickan som tipsade mig.

Dumma ni! 😉

3 reaktioner på ”Så gick det med det…

  1. Har man pengar att köpa för så köp för fasiken. Något ska man väll ha att sysselsätta sig med då man går i pension :p

    Om jag bara hade pengar så skulle det köpas ett antal spel i detta nu och jag skulle inte tveka. Trots att jag bland annat har Wild Arms 3 & 5, Grim Grimoire, Suikoden Tactics, Magna Carta, Dragonquest 8 och ett antal spel till att klara av.

    Som sagt, man måste köpa de spel som man finner intressanta, antingen då de släpps eller då de reas ut, annars missar man de bara och då ångrar man sig så in åt helvete.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.