Ninja Gaiden Dragon Sword – avklarat

Ninja Gaiden till DS är lite lättare, lite fulare och stoltserar med ett lite mer udda kontrollkoncept än vi är vana vid, men framförallt är Dragon Sword ett riktigt bra spel. Jag var extremt skeptisk och till en början och rejält missnöjd med formatvalet. PSP kändes givet då det grafikmässigt hade slått DS på fingrarna både en och två gånger.

Men det pekpenneuppbyggda fightingsystemet visade sig vara djupare än vad man först trott. Efter att inledningsvis gnuggat så min stylus nästan börjat glöda utan större engagemang så började jag efter ett tag få rejält med stryk. Här krävdes det att man verkligen strategiskt tog sig an de fiender som en bit in i spelet fullkomligt täckte skärmen. Sedan så är faktiskt grafiken riktigt imponerande. Medan bakgrunderna är förrenderade så läggs allt krut på karaktärerna och det hela ser riktigt bra ut. Ett Ninja Gaiden till DS visade sig inte vara så dumt trots allt.

Ninja Gaiden Dragon Sword kan mycket väl vara det bästa actionspelet vi sett till formatet och är man sugen på sex timmars råös är det inget dumt val alls.

Ställning Farbror Atlas vs Gwellmyn: 15-14.

2 reaktioner på ”Ninja Gaiden Dragon Sword – avklarat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.