Alla dessa projekt

Som säkert många har förstått gillar jag att ha flera projekt i luften samtidigt. Tyvärr går inte alltid allt som man har tänkt sig.

Till att börja med så har XBLC nästintill gått i graven. Förmodligen har jag mig själv att skylla då jag inte varit speciellt aktiv under de senaste månaderna. Något som verkar ha smittat av sig. I vilket fall är jag ändå glad att jag drog igång det hela. Målet var från början att skaffa fler trevliga människor att spela med/emot över Xbox Live. Ett mål som jag faktiskt lyckades uppnå och även om forumet numera inte ger ifrån sig mer än små dödsryckningar så är jag ändå nöjd med projektet som helhet. 

Sedan har vi Radio Speltorsk. Själv skulle jag kunna tänka mig att spela in mer frekvent, men det är svårare än vad man kan tro att försöka samordna inspelningar när man är tre personer och tiden ska klaffa för alla. Men vi har lite planer för programmet och hur det hela är tänkt att gestalta sig avslöjas inom kort. 

Sist men inte minst har vi Nertankat. Det kanske mest ambitiösa projektet av alla. Att spela in en podcast en gång i veckan med allt vad det innebär har varit intensivt och jättekul. Vi har inga planer på att sluta och Nertankat lär dyka upp veckovis även i fortsättningen.

3 reaktioner på ”Alla dessa projekt

  1. Johan: Kul att höra. Det är dessutom väldigt roligt när man får feedback så ofta som man får av dig. Nu är det bara en iTunes-recension som saknas. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.