Blogg-comeback och Pang Pang Raket!

Efter min långa bloggfrånvaro då jag istället ägnat mig åt blöjbyten och sömnlösa nätter tänkte jag göra ett nytt försök med ett par ord om gårdagens Xbox Live Arcade-släpp, Boom Boom Rocket. Jag har nämligen spelat igenom easy-läget nu och som väntat gillade jag det skarpt. De remixade versionerna av gammal klassisk musik (av bland annat Beethoven?!) kändes störtsköna att spela till och kontrollen satt omedelbums som en smäck! Visserligen kommer det inte som en chock att det är en aning sparsmakat men lite mer kunde vi väl ändå fått? Den största besvikelsen är avsaknaden av Live-läge och både låtantalet samt de spellägen som finns att tillgå är även dem ytterst begränsade. Men skitsamma, jag är ju faktiskt helt såld på den här typen av musikspel.

Så trots få spellägen och ynka tio olika låtar att välja på (kommer väl förhoppningsvis släppas flera för hemladdning så småningom) så har jag knappt kunnat slita mig ifrån spelet sedan jag satte mig ner och började att misshandla mina tummar samtidigt som sprakande fyrverkerier fyllt tv-rutan. Boom Boom Rocket är väl värt de 90 spännen jag gav för det och är man det minsta förtjust i rytmbaserade spel så är det en given hemladdning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.