Två kassa och en bra

Efter att varit hemma på grund av en lite halvt smärtsam operation idag så passade jag på att glo på lite film. Först ut var svenska Offside som visade sig vara en förutsägbar och trist upplevelse. Jag brukar för det mesta vara en rejäl ”sucker” för just den här typen av sport-rullar men trots det misslyckas Offside med det mesta i mina ögon.

Efter denna gäspning var det dags för Fearless med Jet Li som i sedvanligt bruk sparkar och fäktas för allt han är värd. Tyvärr visade sig även denna film vara lite av en flopp. Mot filmer i samma genre som Hero och Crouching Tiger Hidden Dragon stod sig denna film ganska slätt även om den ändå var helt okej. Fajtingscenerna var som vanligt när det gäller asiatisk film av det här slaget helt fenomenela men det saknades hjärta och glöd i produktionen på nåt vis. Jag brydde mig inte skit om karaktärerna och handlingen kändes banal.

Kvällen avrundades med Lady in the Water och för första gången idag blev jag positivt överraskad. Egentligen känns det mesta i filmen bara fånigt och dumt. En tjej ur en saga som lever i en pool liksom?! Hur dumt låter inte det? Men på nåt sätt sveps jag ändå med i den korkade intrigen och njuter faktiskt från början till slut. En långt ifrån perfekt film men helt klart sevärd på alla sätt och vis.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.