Demodags igen

Skaffade mig ett amerikanskt Xbox Live-konto idag. Tankade därefter snabbt som attan hem Beautiful Katamari och Eternal Sonata.

Beautiful Katamari var som väntat snuskigt likt föregångarna och bjöd på den sedvanliga tröga kontrollen och den sjukt mysko inramningen. Jag är vanligtvis svag för udda koncept men det här börjar i ärlighetens namn kännas lite tjatigt. Att bara rulla runt med en klibbig boll i all oändlighet har sina begränsningar som spelkoncept och efter tre identiska spel på PS2 och PSP så vill jag nog ha lite mer än bara ett onlineläge som en av få nyheter i och med 360-versionen. Nu visade ju visserligen bara demot upp en liten del av fullversionen men om inga större förändringar sker till spelet släpps så hoppar jag nog över det här.

Rollspelet Eternal Sonata var inte heller det någon höjdare. Trista upprepande fajtingsekvenser och ett fiendegalleri som bestod av typ tre olika sorters monster. Så jävla tråkigt. Däremot var grafiken lite småmysig och det Tales-influerade fajtingsystemet funkade riktigt bra. Men det här är nog ändå inget jag lägger några pengar på. Om jag blir sugen på rollspel till Xboxen i framtiden så väntar jag nog hellre på Lost Oddesey eller möjligtvis ett Blue Dragon på rea-hyllorna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.